Inicijativa Volim Pulu uputila otvoreni poziv gradonačelniku

Radio Rojc

Objavljeno 31.12.2018. pod Društvo

Javna rasprava o planovima davanja koncesija na pulske plaže i nautičku luku Bunarina u organizaciji Inicijative Volim Pulu održat će se u Galeriji Cvajner, u petak 4. siječnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati. Tim povodom Inicijativa je uputila otvoreni poziv gradonačelniku Pule Borisu Miletiću koji prenosimo u cijelosti.

„Poštovani gradonačelniče,

Premda je Inicijativa Volim Pulu javno pozvala Grad Pulu da organizira javno izlaganje i raspravu o temi za koju su građani pokazali izniman interes, odnosno o planovima davanja najmanje sedam pulskih plaža te nautičke luke Bunarina u koncesiju – to nije učinjeno. Stoga smo javnu raspravu bili primorani organizirati sami i to u kavani Galerija Cvajner, u petak 4. siječnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati.

Ovim Vas putem javno pozivamo na sudjelovanje u navedenom događaju, odnosno da javnosti predočite razloge predlaganja takvih odluka i ostale nužne informacije, te odgovorite na brojne nedoumice i otvorena pitanja, sve kako bi građanima omogućili da shvate gdje je u tome javni interes.

S obzirom na vrlo kratke rokove koje ste nametnuli savjetovanjem s javnošću u vrijeme praznika i blagdana, molimo da nam sudjelovanje potvrdite najkasnije do 2. siječnja kako bismo o sudjelovanju predstavnika Grada Pule na javnoj raspravi mogli obavijestiti i medije.

S poštovanjem,

za Inicijativu Volim Pulu, Dušica Radojčić“

Oznake: , , , , ,

RSS 2.0 | trackback