Razgovor o Rojcu na izletu s izviđačima – drugi dio

Radio Rojc

Objavljeno 13.04.2016. pod Društvo, iz Rojca

Kroz razgovor prisutnih predstavnika udruga na pješačenju u povodu svjetskog dana zdravlja Svetlana Stojanović iz Udruge cerebralne paralize istarske županije nastavlja raspravu o komunikaciji i obavještavanju u Društvenom centru Rojc s osvrtom na ono što je smeta. U nastavku je Irena Boljunčić Gracin pojasnila neke detalje o ažuriranju podataka na web stranici rojcnet.pula.org.

Govorilo se o svim mogućnostima koje bi valjalo upotrijebiti za bolje informiranje, nastavlja Suzana iz udruge Suncokret pa se pridružuje Danijela iz Gradske radionice da bi na kraju Davor Raste koji je raspravu potakao zaključio koliko je zadovoljan ovakvim razgovorom.

*** Informacija za kraj koja možda pomogne u lakšem pamćenju web adrese na kojoj je DC Rojc – rojcnet.pula.org

Za potrebe radija Rojc kupili smo web adresu rojc.eu pa smo tako u sklopu domene formirali poddomenu radio.rojc.eu kroz koju plasiramo program radija.

Kako je vršna domena www.rojc.eu trenutno bez nekog definiranog sadržaja preusmjerena je na službenu domenu Rojca http://rojcnet.pula.org što znači da će se upisom adrese rojc.eu automatski otvoriti rojcnet.pula.org

Oznake: , , , , , , , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback