Baci majk: Više od nastupa

Radio Rojc

Objavljeno 06.08.2020. pod Kultura

Od čuvenog Trapny partya prošlo je skoro pola godine, no on konačno dobija svog nasljednika – Baci Majk – Open Air održat će se sutra, 7.8. u dvorištu Rojca. Organizatori najavljuju najtvrđi hip hop/trap party, a što to točno podrazumijeva otkrili su nam Rike i momci iz GOZA dua, Pvris i Zelly.

“Riječ je o eventu u kojem se promoviraju mladi trap artisti iz Pule, a i šire, i na taj način se gura trap scena. Uzbuđen sam jer radimo prvi put na otvorenom, imamo više artista nego prošli put”, najavljuje Rike.

On dodaje da je trap scena u Hrvatskoj prerasla estradu i da je značajnija u undergroundu, te ne čudi činjenica da se novi mladi talenti skrivaju na svakom kutu.

“Bili smo u Titovom, gdje svaka ekipa ima svoj zvučnik, puštaju muziku s mobitela. I onda čuješ da puštaju i svoje pjesme, koje imaju samo oni na mobitelu, i puštaju sebi za gušt. I onda sam ih pitao zašto to ne izbace na Youtube i ubacit ćemo ih na event, čisto da ima nešto na netu da ja mogu pokazat ljudima da oni postoje. Taj nastup nije samo da se oni isfuraju na bini, ja im govorim dođite prije, budite tamo sa ekipom, družite se, dijelite si savjete, dogovarajte nove kolaboracije, neka ovo bude više nego samo nastup, nek bude druženje”, kaže Rike.

GOZA duo kaže da će sutra premijerno izvesti nove trake i da će njihov nastup biti mnogo ležerniji nego prošli put.

“Nađe se neka traka gdje smo doslovno razdvojeni u mišljenju, ali ipak vjerujemo jedan drugom, pa ‘ajde da vidimo kako će ispast. Znamo se dovoljno dobro da možemo svaki put reći jedan drugom šta ne valja. Nekad se zadubimo u tekst, šta ćemo napisati, i taj overthinking nikad ne ispadne dobro. Nekad ćeš uložiti maksimalan trud i neće ispasti hit, hitovi su uvijek najjednostavniji, ali za to baš treba imat sreće”, objašnjavaju Pvris i Zelly svoj stvaralački proces.

Osim njih, sutra će nastupiti i Abella Dangerz, Burkinjo x Amar x Nojeel, Manč, Zepp i SIVI. Više informacija o eventu pronađite ovdje.

Pripremila Marija Stojadinović

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback