Bandscout #001 Undergorund, Scena i Top 5

Radio Rojc

Objavljeno 11.04.2020. pod Podcast

Nova glazbena emisija na Radio Rojcu “Bandscout” bavi se suvremenom glazbenom scenom, prije svega rock i punk zvukom, i underground bendovima. Kako je fokus na regionalnim imenima, u svakoj emisiji bit će predstavljeno TOP 5 najboljih glazbenika iz regije. Autorica emisije je Marija Stojadinović, a emitira se svakog petka u 17 sati.

U prvom izdanju emitovanom u petak, u okviru rubrike Underground predstavili smo dva britanska benda sa osetnim indie nasleđem, VANT i The Blinders. Za ljubitelje tvrđeg ali melodičnog zvuka, preporučili smo All Time Low i Alexisonfire, zaključno sa duom India Electric Co. koji svira tradicionalne instrumente na savremen način, istražujući teme iz istočne Evrope.

U rubrici Scena, predstavili smo nove singlove, spotove i albume. Među njima našli su se bendovi Pocket palma, Loše Žice, Amber Smith, Ville Valo i Old Man Gloom.

Imena koja se trenutno nalaze na TOP 5 listi jesu nekud, Artur, Paul The Walrus, Como Bluff i Insan. Za favorite možete glasati putem Facebook i Instagram stranica Radio Rojca i Bandscouta (ig: band.scout), a takođe možete prijaviti nova imena putem mejla bandsscout@gmail.com.

Plejlista:

VANT – Best Friends
The Blinders – Forty Days and Forty Nights
India Electric Co. – Statues
All Time Low – Melancholy Kaleidoscope
Alexisonfire – Season of the Flood
Pocket Palma – Sjećanja
Loše žice – Nije lako biti jak
Amber Smith – Everybody Needs a Heartbreak Sometimes
V.V. – Saturnine Saturnalia
Old Man Gloom – The Bleeding Sun
Insan – Naivnima
Como Bluff – Loops of Rain
Paul The Walrus – Jack the Ripper
Artur – Képzeld, ma még én is alszom
nekud – pull

Marija Stojadinović

RSS 2.0 | trackback