REVIJA NA LEDU #35

Radio Rojc

Objavljeno 21.11.2017. pod Podcast

U najnovijem spektakularnom izdanju Revija broj 35 donosi:

Naša stalna dopisnica iz Pule Nevena Trgovčić bila je na pulskoj premijeri predstave Barufe koja nakon dvadesetak ljetošnjih izvedbi, svoju treću, ovaj put pulsku, imala u Istarskom narodnom kazalištu. Predstava je nastala u koprodukciji čak četiriju kazališta, Gledališća Koper, tršćanskog Slovenskog stalnog gledališča, Slovenskog narodnog gledališča iz Nove Gorice i Istarskog narodnog kazališta. Trinaest glumaca pod redateljskom palicom Vita Taufera, a uz gitarsku pratnju Damira Halilića Hala, uigrano su na scenu iznijeli atraktivnu i jezično šaroliku adaptaciju Goldonijevih Ribarskih svađa koju potpisuje Predrag Lucić.

U rubrici “Ploče koje se nikada i nikome i nikada ne posuđuju” slušamo album “Highway to Hell” australske grupe AC/DC objavljen 1979. godine

Naš novi stalni dopisnik iz Pule Vedran Stanić razgovarao je s Anom Rebić i Lukom Kneževićem, studentima pulskog Sveučilišta o međunarodnoj udruzi studenata povijesti ISHA, aktivnostima, važnosti postojanja jednog ovakvog udruženja za studente te o časopisu studenata povijesti Epvlon.

Glazba; Gori Ussi Winnetou, Public Service Broadcasting, URAR

Plus standardno produhovljeno lupetanje

Oznake: , , , ,

RSS 2.0 | trackback