Predstavljen novi lijek Drage Orlića

Daniela Knapić

Objavljeno 18.02.2017. pod Kultura

Prigodom Valentinova je na eko tržnici Šijana, a potom i u galeriji HUIU predstavljena najnovija knjiga Drage Orlića, Vaginalete. Multitalentirani istarski bard, koji je uz ostalih 50tak naslova objavio i zbirku prikupljenih istarskih pučkih erotskih doskočica „Bordel muza ili Oj ti mala iz Muntića“ ovaj se put i sam okušao u zahtjevnom i do nedavna izbjegavanom, a sada vrlo traženom žanru erotike. Trenutno po Istri promovira još jedan svoj novi naslov, „Istrijani pod lancuni“, a u pripremi mu je i knjiga nešto težeg sadržaja, „Esherichia coli“.

Prpošne i ljekovite pjesme (zasvenuspojaveobratiteseliječnikuililjekarniku), u „Vaginaletama“ su poredane prema duljini – od jednog retka do soneta, a knjigu je svojim duhovitim crtežima ilustrirao Nadan Rojnić. Na eko tržnici prodavana je zajedno s ekskluzivnim eko- proizvodom Darka Pekice, dok su u HUIU ženske posjetiteljice imale priliku na glas pročitati pokoji Orlićev pogani vers.

( op. ur. Poslušajmo što nam je zabilježila Daniela Knapić …  prvo publika – jesu li čuli za Dragu Orlića i što znaju o njemu ?)

Oznake: , , , , ,

RSS 2.0 | trackback