Pop-up izložba Marine Pekice u Dnevnom boravku

Radio Rojc

Objavljeno 23.08.2022. pod Kultura

Pop-up izložba mlade lokalne autorice Marine Pekice bit će otvorena večeras, 23. kolovoza u 19 sati u Galeriji Karlobar u Dnevnom boravku Rojca. Marina Pekica rođena je u Puli 2000. godine, gdje je pohađala Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna u Puli te maturirala na grafičkom odjelu.

Razgovor s autoricom poslušajte na linku.

Projekt “ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo” provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom materijalu isključiva su odgovornost Saveza udruga Rojca i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback