Najmanje predočiv filmski festival (ikad) večeras otvara četvrto izdanje

Radio Rojc

Objavljeno 01.09.2023. pod Kultura

Večeras će se, iza fažanske Kasarne, po četvrti put održati Vodnjan Film Festival u Fažani Film Festival (VFFuFFF). Tim su povodom u emisiji Otkucavanje do podne gostovale Romina Tonković, članica stručnog žirija te Daria Morosin i Eric Ušić, ispred organizacijskog tima festivala.  

Večerašnje nas izdanje čeka od 19 sati, u Kasarni – prostoru urbane kulture. Publika i stručni žiri, kojeg pored Romine čine Sana Perić, Darko Pekica, Davor Sanvincenti i Mladen Lucić Luc, premijerno će danas pogledati 15 odabranih, od ukupno 40 prijavljenih filmova. Nagrađeni će kući ponijeti Zlatnu Strijelu u jednoj ili više kategorija ili Crnu Zdjelu, kojom će biti okrunjen najgori od neodabranih filmova, a koji će se prikazivati u ‘off’ programu, u prostoru Kasarne, veli Ušić. 

Valja spomenuti i radioničarske suradnje Novog vodnjanskog filmskog vala s Pulskom filmskom tvornicom i Zajednicom Talijana u Vodnjanu, koje su iznjedrile filmove u natjecateljskom programu i sasvim novi natjecateljski blok; VFFuFFF Junior, zaključuje.  

Sve je to samo dio ovog potpuno nepredočivog festivala, kojem su temelji zabava, entuzijazam i prijateljstvo, a kojeg se može razumjeti samo dolaskom.  

Razgovor u cijelosti poslušajte na linku.  

Pripremila: Ana Predan

Razgovarala: Nevena Trgovčić

Oznake: , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback