Kino Valli poklanja besplatne filmove

Radio Rojc

Objavljeno 06.04.2020. pod Kultura

U suradnji s mrežom MUBI, Kino Valli sljedeća tri mjeseca osigurava brojne različite naslove. Neovisni, ali i suvremeni i art-filmovi, na originalnom jeziku dostupni su na poveznici https://mubi.com/kinovalliplus koju će gledatelji koristiti i za svako buduće gledanje.

Registracija na platformi je jednostavna; putem e-pošte ili Facebook profila i upis podataka platne kartice (koja se tijekom 90 dana neće teretiti) a račun se u svakom trenutku može otkazati bez ikakve naknade. Ukoliko korisnik i nakon 90 dana od dana registracije i dalje želi koristiti MUBI platformu, standardno članstvo će se automatski aktivirati putem dostavljenih podataka. Inače, platforma novim korisnicima omogućava sedmodnevno besplatno korištenje, a posebnim profilom Kina Valli omogućeno je čak 90 dana.

Platforma je specifična po tome što svakoga dana odabire po jedan novi film koji postaje dostupan za gledanje cijeli mjesec te na taj način korisnici uvijek imaju izbor od 30 filmova koje mogu pogledati bilo kada u roku od mjesec dana. 

Kino Valli

RSS 2.0 | trackback