Bandscout #4: Underground, Scena, TOP 5

Radio Rojc

Objavljeno 02.05.2020. pod Podcast

U glazbenoj emisiji Bandscout koja se emitira svakog petka u 17 sati slušamo isključivo novu glazbu. Autorica emisije je Marija Stojadinović.

Ovog tjedna u rubrici Underground predstavili smo četiri benda, sasvim slučajno su sva četiri iz Engleske – The Last Morrell, Sad Boys Club, Orchards i Children of the State. Također, premijerno smo pustili debi singl Luke Rajića “Ne izlaziš mi iz glave”.

U rubrici Scena slušali smo autore i autorice koji dugo nisu bili u centru pažnje, ali su se vratili na velika vrata. To su Selah Sue i Ane Brun, koje su najavile nove albume, zatim mini zvijezda BBC-a Kamal, i čuli smo posljednje singlove Jamesa Blake-a i benda MGMT.

U rubrici TOP 5 objavili smo za koje regionalne glazbenik su slušaoci Radio Rojca najviše glasali – Artur, Ljubičice, Pocket Palma, Fantom i na prvom mjestu, već četvrti tjedan, nalazi se nekud.

Za vaše favorite u narednih sedam dana možete glasati putem Instagram naloga @band.scout, kao i na društvenim mrežama Radio Rojca. Takoeđer, možete predložiti i nova imena za koja smatrate da treba da se nađu na listi TOP 5 regionalnih izvođača.

Plejlista:

The Last Morrell – Another boy
Luka Rajić – Ne izlaziš mi iz glave
Sad Boys Club – Know
Orchards – Give me
Children of the State – Big Sur
Selah Sue – You
Kamal. – Homebody
Ane Brun – Feeling like I wanna cry
James Blake – You’re too precious
MGMT – In the afternoon
Fantom – Žena
Pocket Palma – Ono što nam inače nedostaje
Ljubičice – Danica
Artur – Mindenki Menekul
Sevdah baby x nekud – Anestezija

RSS 2.0 | trackback