Bandscout #5: Underground, Scena, Top 5

Radio Rojc

Objavljeno 15.05.2020. pod Podcast

Svakog petka u 17 sati, u okviru emisije Bandscout preslušavamo nove pjesme, najavljujemo albume i razgovaramo o novostima iz svijeta glazbe.

U rubrici Underground, čuli smo nove singlove dveju muzičarki i producentica Weyes Blood i Lolo Zouai, podsetili se novog albuma punk benda Mašinko i ukazali na nove spotove nemanje i beogradskog benda Sitzpinker.

U rubrici Scena, čuli smo nove singlove irskog post punk benda Fontaines D.C. i britanskog rok benda The Hunna. Predstavili smo i autoricu koja se pod imenom Black Belt Eagle Scout bavi nasleđem američkih urođenika. Najavili smo novi album benda Weezer i, na predlog našeg slušatelja, predstavili švedsku autoricu Jonna Lee.

Ovog tjedna, umesto rubrike Top 5, slušali smo intervju posvjećen pjesmi koja se proteklih tjedana nalazila na vrhu naše top liste regionalnih izvođača, “Anesteziji”. U intervjuu sa jednim od dvojice autora, Milanom Stankovićem SevdahBABY, razgovarali smo i o albumu koji je napravio za vrijeme vanrednog stanja u Srbiji. Ceo intervju možete pročitati i poslušati ovdje.

Plejlista:

Lolo Zouai – It’s my fault
Weyes Blood – Andromeda
Sitzpinker – Izolacija
nemanja – Lovers
Mašinko i Lovely Quinces – Jedne davne jeseni
Fontaines D.C. – A Hero’s Death
The Hunna – Dark Time
Black Belt Eagle Scout – At the party with my brown friends
ionnalee – Down by the lake
Weezer – Hero
SevdahBABY ft Ivana Vladović – Zauvek
SevdahBABY ft Ivana Vladović – Zagreb
SevdahBABY ft Maat Bandy – Dodir
SevdahBABY ft Princ od Vranje – Sačuvaj leto za mene
SevdahBABY ft nekud – Anestezija

Pripremila Marija Stojadinović

Logo: Nemanja Jovanović

RSS 2.0 | trackback